Utvärdering av våra affärsträffar

Doublecheck AB antogs i april 2018 som leverantör till uppdraget Ledare till seminarier för lärande. Uppdraget innebar att Doublecheck skulle planera och genomföra 18 stycken så kallade lärseminarier i offentlig upphandling som riktade sig till små och medelstora företag inom Dalarnas län.

I uppdraget ingick även ett individuellt stöd i upp till fem timmar för dem som deltagit i lärseminarierna. Syftet med uppdraget var att skapa ett ökat intresse för den offentliga affären för att därigenom få fler lokala företag att delta i dalakommunernas upphandlingar.

Uppdraget genomfördes som halvdagsseminarier vilka benämndes affärsträffar för att tydligare betona och fokusera på affärsmöjligheterna med offentliga köpare i stället för regelverket i offentlig upphandling. Upphandlingsdialog Dalarna (UDD) svarade för att planera affärsträffarna, såväl tidsmässigt som geografiskt, och svarade även för kontakter med respektive kommuns näringslivs- och upphandlingsavdelningar.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.