Leverantör

Upphandlingsdialog Dalarna fortsätter sitt arbete med Upphandlingsakuten för både leverantörer och upphandlare/inköpare under år 2021. Genom vår Upphandlingsakut, kan du få gratis råd och stöd i upp till fem timmar!

Du hittar även mer material i våra publikationer.

En man sträcker över en kopp kaffe till en kund.

Hitta upphandlingar

Alla upphandlingar över direktupphandlingsgränsen, ska annonseras offentligt av den upphandlande myndigheten. Här får du länkar till några av de mest användbara för dig i Dalarna.

En dator med UDDs hemsida på samt en person med en mobil

Upphandlingsakuten

Upphandlingsdialog Dalarna stöttar dig som leverantör, upphandlare /inköpare genom vår Upphandlingsakut med anledning av pågående pandemi. Stöd för dig som är företagare i Dalarna Via DoubleCheck AB,

Två händer som skakar hand

Att lämna anbud

Har du hittat ett anbud som passar dig och vill vara med att lämna anbud? Ja då är det bara att sätta igång! Vänta inte.

Ett glatt gäng kollegor som står upp

Lär dig mer

Här hittar du länkar till myndigheter, organisationer och andra som kan hjälpa dig i ditt arbete med upphandling. Du hittar även användbara publikationer. Myndigheter, organisationer

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.