Leverantör

Upphandlingsdialog Dalarna samlar sina krafter för att göra vad vi kan för er i rådande pandemi genom att starta en Upphandlingsakut för både leverantörer och upphandlare/inköpare. Vi har därför skapat upp en Upphandlingsakut, där du kan få gratis råd och stöd i upp till fem timmar!

Vi har även samlat information till er som letar upphandlingar, ni hittar sidorna här nedan.

Du hittar även mer material i våra publikationer.

En man sträcker över en kopp kaffe till en kund.

Hitta upphandlingar

Alla upphandlingar över direktupphandlingsgränsen, ska annonseras offentligt av den upphandlande myndigheten. Här får du länkar till några av de mest användbara för dig i Dalarna.

En dator med UDDs hemsida på samt en person med en mobil

Upphandlingsakuten

Upphandlingsdialog Dalarna samlar sina krafter för att göra vad vi kan för er i rådande pandemi genom vår Upphandlingsakut för både leverantörer och upphandlare/inköpare. Stöd

Två händer som skakar hand

Att lämna anbud

Har du hittat ett anbud som passar dig och vill vara med att lämna anbud? Ja då är det bara att sätta igång! Vänta inte.

Ett glatt gäng kollegor som står upp

Lär dig mer

Här hittar du länkar till myndigheter, organisationer och andra som kan hjälpa dig i ditt arbete med upphandling. Du hittar även användbara publikationer. Myndigheter, organisationer

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.