Slutrapport: Plastprojektet inom UDD

I Dalarna finns genom Dala Avfall en informell ”plastreduceringsgrupp”, där bland andra UDD ingår, med syfte att implementera aktiviteter för minskad andel fossil plast i de kommunala avfallsplanerna.

I Dalarna finns genom Dala Avfall en informell ”plastreduceringsgrupp”, där bland andra UDD ingår, med syfte att implementera aktiviteter för minskad andel fossil plast i de kommunala avfallsplanerna. Avfallsplanerna ska, i samtliga dalakommuner, revideras under 2022-2023.

Då Upphandlingscenter Falun Borlänge regionen (UhC-sju kommuner i samverkan) redan hade gjort ett bra jobb kring plastreducering i upphandling i ett befintligt avtal med Procurator, så var projektets syfte bland annat att sprida detta goda exempel till övriga åtta kommuner i Dalarna att inspireras av.

Slutrapport Plastprojektet inom UDD, pdf

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.