Rådslag den 20 september

Välkommen till rådslag för En Dalamodell för offentlig upphandling som strategiskt verktyg för en god affär. Du är välkommen att medverka med dina synpunkter!

Definitionen ”en god affär” lämnar dock öppet för att olika myndigheter tolkar begreppet på olika sätt. En myndighet kan fokusera på låga kostnader och göra det genom att alltid använda lägsta pris. En annan vill fokusera på den lokala leverantörsmarknaden. Medan en tredje är beredd att betala mer för lösningar som innebär en bättre miljömässig eller socialt hållbar utveckling.  Vi kommer under dagen att lyssna på ett par olika föreläsare inom området. Rådslaget avslutas med en workshop.

Vill du ta del av utkastet till rekommendationen redan nu och komma med synpunkter?
Här finner du utkastet: Remissutgåva En dalamodell för offentlig upphandling som ett strategiskt verktyg för en god affär, wordfil.
Lämna dina revideringsförslag senast den 7 september till kerstin.angberg-morgarden

Tid: Tisdagen den 20 september 2022, klockan 9.00 – 12.30. Därefter bjuder vi på lunch. Fika med smörgås serveras 8.30-9.00.

Plats: Quality Hotel Galaxen, Borlänge

Kostnad: Ingen kostnad, men anmälan är bindande. Vid sen eller ingen avanmälan behöver vi ta ut en avgift på 300 kr för våra kostnader

Anmälan : Anmäl dig via denna länk senast 14 september.

Så här hanterar vi dina personuppgifter: www.lansstyrelsen.se/dalarna/personuppgifter

Kontakt: För mer information kontakta Kerstin Angberg Morgården,
E-post kerstin.angberg-morgarden@lansstyrelsen.se

Datum

sep 20 2022
Expired!

Tid

09:00 - 12:30