En tecknad åker med loggan för Dalarnas matmässa

Dalarnas matmässa i Rättvik

Matmässan Dalarna – för matentusiaster från hela Dalarna!

Välkommen till en dag fullspäckad med aktiviteter och mötesplatser för dig som är en del av livsmedelskedjan i Dalarna. Allt från producenter, leverantörer, uppköpare, restaurang och offentliga kök.

Ett matigt program

Under dagen får vi ta del av utställare från den svenska livsmedelsbranschen. Det blir också uppträdanden, föredrag och debatter. Under dagen kommer kockar från de offentliga köken i Dalarna att tävla i matlagning. Självklart bjuds det även på god mat och dagen avslutas med mingel (lättsam måltid med lokala råvaror) med prisutdelning. Öppnandet av dagen står Landshövdingen i Dalarnas län för.

Vi som står bakom mässan

På initiativ av Upphandlingsdialog Dalarna och Länsstyrelsen i Dalarnas län, gör nu en rad organisationer en gemensam satsning. Mässan arrangeras gemensamt av Upphandlingsdialog Dalarna, Länsstyrelsen i Dalarnas län, Lantbrukarnas Riksförbund, Offentlig gastronomi i Dalarna (där bland annat alla offentliga kostchefer i Dalarna ingår), Mora kommun och Upphandlingscenter (gemensam inköpsorganisation för sju dalakommuner) Region Dalarna och Dalarnas Science park.

På hemsidan hittar du all information om program och biljetter som släpps inom kort: www.dalarnasmatmassa.se

Datum

okt 06 2022

Tid

09:00 - 18:00

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.