Anbudskurs för kvinnor som driver företag

Vill du göra affärer med det offentliga? Anmäl dig till anbudskursen där du får kunskaper i hur du gör!

Kommuner, landsting och andra inom den offentliga sektorn i Dalarna, upphandlar varje år varor och tjänster för närmare 20 miljarder kronor. Endast cirka 15 procent av små och medelstora företag lägger anbud och deltar i dessa upphandlingar.

Nu bjuder vi in kvinnor i Dalarna som driver små och medelstora företag, som har liten eller ingen erfarenhet av offentlig upphandling till denna kurs. Ni får lära er mer om upphandlingsprocessen, hur det går till att lämna anbud och delta i offentliga upphandlingar. Arrangör är Upphandlingsdialog Dalarna i samarbete med länets kommuner.

Ur innehållet

Lagen om offentlig upphandling.

Hur det går till att lämna anbud. Upphandlingsprocessen, från var man hittar annonserna till hur man kan överpröva ett beslut.

Exempel på förfrågningsunderlag. Vad ska man tänka på när man svarar utifrån ställda ska-krav och hur du som företagare förbereder dig.


AVGIFT: Kursen är kostnadsfri.

PLATS: Kursen genomförs via fysiskt i Borlänge på Galaxen och via webben den 7 februari klockan 13.00-16.30. Länken skickas ut någon dag innan. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, om vi ändrar till enbart digital närvaro kontaktas de som anmält sig.

ANMÄLAN: Görs via denna länk senast onsdagen den 2 februari. Där anmäls om ni deltar fysiskt eller digitalt.

KURSLEDARE: Per Kyhle och Jennie Janeröd Nilsson, Colligio AB

KONTAKT: UDD, Kerstin Angberg-Morgården, 010-22 50 276

Så hanterar vi dina personuppgifter | Länsstyrelsen (lansstyrelsen.se)

Datum

feb 07 2022
Expired!

Tid

13:00 - 16:30